Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 - 2 garlic cloves
- 80 g brown onion, cut into halves
- 1 - 2 fresh red chillies, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 g chorizo sausage, cut into pieces, (approx. 1-2 cm)
- 400 g canned diced tomatoes
- 30 g pitted green olives
- 1 - 2 pinches salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 3 zucchinis, spiralized into noodles
- 450 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 6 - 8 fresh basil leaves, torn into pieces
- Parmesan cheese shaved, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1654.1 kJ / 393.8 kcal
- Białko
- 39.5 g
- Węglowodany
- 7.9 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 4.7 g
- Sód
- 1310.9 mg
Alternatywne przepisy
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Prawn noodle curry
10min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Salmon kabsa
40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min