Urządzenia i Akcesoria
Keftedes (meatballs)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
onion cut into quarters140 g
-
potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)700 g
-
eggs3
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
vinegar3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried mint (optional)1 tsp
-
breadcrumbs50 g
-
mince of choice (pork, chicken or beef)1000 g
-
oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
392.9 mg
Białko
26.3 g
Kalorie
1967.3 kJ /
470.2 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéing Chicken Strips
Brak ocen
Lentil purée (Moujadarra)
1 godz. 20 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Chicken parcels with vegetable stuffing and potatoes
55 min
Moroccan filled bread rolls (Batbout)
2 godz. 40 min
Baba ghanoush
1 godz.
Seekh kebabs
50 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
Flat bread
25 min
Keftethes (Greek meatballs)
40 min