
Urządzenia i Akcesoria
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pieces
Składniki
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter chilled and cut into cubes225 g
-
sour cream120 g
Filling
-
apples peeled, cored and cut into small pieces (1 cm)2
-
fresh cherries or frozen, pitted and cut in half150 g
-
caster sugar50 g
-
cornflour1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
lemon juice1 tbsp
Assembly
-
egg1
-
water1 tbsp
-
plain flour to dust
-
icing sugar to dust
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
400.9 kcal /
1677.6 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
24.1 g
Węglowodany
42.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Sód
124.2 mg