Urządzenia i Akcesoria
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
9 pieces
Składniki
Sour cream pastry
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
caster sugar1 tbsp
-
sea salt½ tsp
-
unsalted butter chilled and cut into cubes225 g
-
sour cream120 g
Filling
-
apples peeled, cored and cut into small pieces (1 cm)2
-
fresh cherries or frozen, pitted and cut in half150 g
-
caster sugar50 g
-
cornflour1 tbsp
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
lemon juice1 tbsp
Assembly
-
egg1
-
water1 tbsp
-
plain flour to dust
-
icing sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
124.2 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
1677.6 kJ /
400.9 kcal
Tłuszcz
24.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
14.7 g
Węglowodany
42.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buffalo chicken pizza
1 godz. 30 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Fudgy chocolate cake
50 min
Pizza sauce
30 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Raspberry crumble bars
40 min
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7 godz. 10 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2 godz.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Char siu pork bao
2 godz. 10 min