Cashew panna cotta with raspberry sauce

Cashew panna cotta with raspberry sauce

4.4 28 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions

Składniki

Cashew panna cotta
  • raw sugar
    100 g
  • vanilla bean cut into pieces (2 cm)
    ½
  • raw cashews
    200 g
  • agar agar
    2 ½ tsp
  • sunflower oil
    1 tbsp
  • water
    500 g
Raspberry sauce
  • raw sugar
    30 g
  • frozen raspberries thawed, juice reserved
    200 g
  • lemon juice (opcjonalnie)
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 333 kcal / 1399 kJ
Białko 7.2 g
Tłuszcz 19.6 g
Węglowodany 31.7 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 11.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...