Urządzenia i Akcesoria
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
6 portions
Składniki
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11.3 mg
Białko
7.2 g
Kalorie
1399 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
31.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte
1 Std. 30 Min
Almond tuiles
30 Min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 Std. 15 Min
Finger lime tarts
2 Std. 30 Min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Coconut coffee crunch
24 Std. 20 Min
Ricotta and polenta chips
2 Std. 20 Min
Fig & Apricot Jam
40 Min
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
1 Std. 45 Min
Turkey roulade with peaches and apricots
2 Std. 10 Min
Coconut-lime rice pudding with caramelised pineapple
45 Min