Crunchy fish fingers (9 months+)

Crunchy fish fingers (9 months+)

3.7 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
20 pieces

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
  • panko breadcrumbs
    50 g
  • boneless, skinless fish fillets cut into 3 cm pieces
    400 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    1 sprig
  • tomato sauce
    1 tbsp
  • plain flour to dust
    3 tbsp
  • egg lightly beaten
    1
  • oil to shallow fry
  • sauce of choice

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 piece

Sód 43 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 191.3 kJ / 45.7 kcal
Tłuszcz 1.1 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 3.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...