Urządzenia i Akcesoria
Almond and pear tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds100 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour plus an extra 1 tablespoon80 g
-
eggs2
-
milk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
ripe pears peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)2
-
brown sugar for sprinkling
-
thickened cream to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
68.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1543.4 kJ /
367.5 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panforte
1h 30min
Raspberry and lemon flan
1h
Chocolate and pear cake
1h 30min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Peach and plum upside-down cake
50min
Pear and chocolate frangipane
2h
Lemon ice cream torte
48h 40min
Poppy seed torte
5h
Torta caprese (flourless almond cake)
2h
Apple and date cake
1h 30min
Apple tea cakes
1h 10min
Caribbean carrot cake
2h 10min