Urządzenia i Akcesoria
Almond and pear tart
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds100 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour plus an extra 1 tablespoon80 g
-
eggs2
-
milk50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
salt1 pinch
-
ripe pears peeled, cored and cut into thin slices (5 mm - see Tip)2
-
brown sugar for sprinkling
-
thickened cream to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
68.2 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
1543.4 kJ /
367.5 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Orange and almond cake
2 godz. 20 min
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
1 godz.
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4 godz. 20 min
Pear and chocolate frangipane
2 godz.
Upside-down Gingerbread with Pears
1 godz.
Zebra bundt
1 godz. 10 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Apple and date cake
1 godz. 30 min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1 godz. 30 min
Frangipane cake
1 godz. 45 min
Peach and plum upside-down cake
50 min