Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked veal stew
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaves2
-
celery stalk cut into pieces1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
leek white part only, cut into slices (1.5 cm)100 g
-
carrot cut into slices (1.5 cm)150 g
-
sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground white pepper plus extra to taste1 tsp
-
water900 g
-
veal cut into cubes (2-3 cm)1000 g
-
button mushrooms cut into quarters (or sixths if large)500 g
-
unsalted butter50 g
-
plain flour50 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
egg yolks2
-
ground white pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
497.9 mg
Białko
39.1 g
Kalorie
1616.6 kJ /
386.4 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
15.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Pears in orange syrup
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Pear twists on chocolate custard
Brak ocen
Prawn and lemon zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
25 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Leczo (smoked sausage ratatouille)
30 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Yoghurt soup cups
1 godz. 10 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Pea and mint soup
20 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min