Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1653.4 mg
Alternatywne przepisy
Leek and smoked salmon dip
55 min
Grain salad lettuce cups
1 godz. 55 min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 Std. 10 Min
Fresh fennel salad
10min
Prawn saganaki with feta
35 min
Sicilian prawn salad
40 min
Oysters Mignonette
5min
Raw cauliflower tabouli
30 min