Urządzenia i Akcesoria
Salmon niçoise salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
water plus extra cold water for soaking500 g
-
eggs washed (see Tips)4
-
new baby potatoes unpeeled and cut into quarters400 g
-
salt plus extra to season1 tsp
-
skinless salmon fillets (approx. 800 g)4
-
olive oil for drizzling
-
ground black pepper to season
-
fresh green beans trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)200 g
-
eschalot1
-
anchovy fillets4
-
caster sugar½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
olive oil20 g
-
cherry tomatoes ripe, cut into halves100 g
-
pitted black olives40 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1653.4 mg
Białko
54.2 g
Kalorie
2793.6 kJ /
665.1 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
10.4 g
Węglowodany
15.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 min
Fresh fennel salad
10 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Balsamic salmon and zucchini noodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min