Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g water, plus extra cold water for soaking
- 1 tsp salt, plus extra to season
- 400 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 4 whole eggs, washed (see Tips)
- 4 skinless salmon fillets (approx. 800 g)
- olive oil, for drizzling
- ground black pepper, to season
- 200 g fresh green beans, trimmed and cut into halves (approx. 5 cm)
- 1 eschalot
- 4 anchovy fillets
- ½ tsp caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 20 g olive oil
- 100 g cherry tomatoes, ripe, cut into halves
- 40 g pitted black olives
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2793.6 kJ / 665.1 kcal
- Białko
- 54.2 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 42 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1653.4 mg
Alternatywne przepisy
White fish and lemon risotto
30min
Miso salmon broth
40min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15 min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Cobb salad with buttermilk dressing
1h
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon rice bowl (gut health)
45min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min