Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-stuffed mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)16
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
butter40 g
-
olive oil20 g
-
eschalots cut into quarters60 g
-
garlic clove1
-
egg1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.5 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50 min
Leek quiche
1 godz. 20 min
Raw apple pie
3 godz. 25 min
Florentine potato cakes
40 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Turmeric fish
30 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min