Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-stuffed mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)16
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
butter40 g
-
olive oil20 g
-
eschalots cut into quarters60 g
-
garlic clove1
-
egg1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.5 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Peanut and soba noodle slaw
20 Min
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2 Std. 30 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 Min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Rice salad
1 Std.
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45 Min
Risotto verde
45 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Mushroom tart
50 Min