Mushroom-stuffed mushrooms

Mushroom-stuffed mushrooms

4.6 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)
    16
  • blanched almonds
    20 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    40 g
  • butter
    40 g
  • olive oil
    20 g
  • eschalots cut into quarters
    60 g
  • garlic clove
    1
  • egg
    1
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    ½ bunch
  • ground nutmeg
    1 pinch
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 523.5 mg
Białko 10.1 g
Kalorie 1102.9 kJ / 262.6 kcal
Tłuszcz 23.2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 9.1 g
Węglowodany 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...