Urządzenia i Akcesoria
Mushroom-stuffed mushrooms
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh cup mushrooms brushed clean (stems removed and reserved)16
-
blanched almonds20 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
butter40 g
-
olive oil20 g
-
eschalots cut into quarters60 g
-
garlic clove1
-
egg1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
ground nutmeg1 pinch
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
523.5 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1102.9 kJ /
262.6 kcal
Tłuszcz
23.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Filo spinach slice
55 min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1 godz. 50 min
Capsicum and potato tortillas with olive tapenade
35 min
Stuffed butternut pumpkin with feta
1 godz. 50 min
Hearty seafood chowder
1 godz.
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Curried cauliflower salad
40 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Mushroom bolognaise
45 min