Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 g di acqua
- 1000 g di sale grosso
- 1 orata eviscerata e pulita (800 - 1000 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 333 kcal
- Białko
- 36 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Branzino al sale aromatico
55min
Branzino al cartoccio
1h 10min
Pesce spada all'arancia
40min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Dentice agli agrumi
45min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Salmone al cartoccio
35 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min