
Urządzenia i Akcesoria
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva + q.b. per condire2 cucchiai
-
spicchio di aglio½
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate3 - 4 rametti
-
di pomodori pelati125 g
-
di fagioli borlotti lessati e scolati (vedere varianti)500 g
-
di acqua600 g
-
di pasta secca corta tipo ditalini o cannolicchi125 g
-
di sale1 cucchiaini rasi
-
di peperoncino piccante in polvere1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
389 kcal /
1627 kJ
Białko
16 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
53 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Francesca Barberini
10 Przepisów
Włochy
Włochy