Wersje kompatybilne
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 1 pizca de orégano seco
- 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 10 g de aceite de oliva extra virgen
- 700 g de agua
- 200 g de camote, pelado, en cubos (2-3 cm)
- 80 g de quinoa en grano
- 1 cdita de sal
- 200 g de manzana verde, en cubos (2 cm)
- 100 g de espinaca baby fresca
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1462.5 kJ / 349.5 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1275 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1 godz.
Ejotes almendrados
30 min
Avena con manzana
25min
Quinoa con ejotes
30 min
Avena y frutas
15min
Ensalada de ejotes navideños
1h 10min
Ensalada de pollo con quinoa
40min
Bowl arcoíris
1 godz. 15 min
Ensalada de quinoa
25min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 min
Portobellos rellenos de pollo low carb
35min