Wersje kompatybilne
Ensalada de pollo al vapor, kiwi y queso feta con kale
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de nuez de la India
- 4 hojas de albahaca frescas
- 120 g de yogur
- 1 pizca de ajo en polvo
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ cdita de paprika, ahumada y molida
- ½ cdita de sal
- 500 g de agua
- 400 g de pechuga de pollo, sin piel
- 150 g de kale, en rebanadas (5 mm)
- 200 g de kiwi, por la mitad, en rebanadas (5 mm)
- 100 g de queso feta, desmenuzado
- 1 limón verde, en rebanadas
- nuez de la india, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1544.8 kJ / 369.3 kcal
- Białko
- 28.3 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 22.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 613.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1 Std.
Salmón con brócoli, arroz y salsa holandesa de limón TM6
45min
Omelete Caprese de claras
20 min
Salpicón de res
1 Std.
Salpicón de pollo
25 Min
Tacos de pescado empanizado sin gluten
35min
Bowl de carne coreano TM6
1 Std.
Bowl de atún y aguacate
50 Min
Ceviche de pescado
3 Std. 25 Min
Enchiladas en hoja de lechuga
35min
Bowl de pollo Shawarma
1 Std.
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 Min