Sopa de garbanzos (Revithia)

Sopa de garbanzos (Revithia)

4.3 16 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 porciones

Składniki

  • 150 g de cebolla amarilla cortada en trozos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 250 g garbanzo seco remojados en agua 12 horas y colados
  • 1350 g agua
  • 2 cdita sal
  • 250 g de agua fría
  • 30 g de harina de trigo
  • 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido (aprox. 1/2 limón)
  • 2 ramas de perejil fresco solo las hojas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 12 g
Kalorie 1054 kJ / 251 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...