Saumon à la canneberge

Saumon à la canneberge

4.8 28 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de jus d'orange
  • 50 g d'huile d'olive extra vierge
  • ¼ c. à café de sel et 1-2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
  • ¼ c. à café de poivre blanc moulu
  • ½ c. à café de gingembre en poudre
  • 20 g de miel
  • 500 g d'eau
  • 4 filets de saumon frais (150 g chacun env.)
  • 4 c. à soupe de ciboule (50 g env.), coupée en rondelles fines
  • 1 - 2 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de mâche
  • 4 c. à soupe de canneberges déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 278.3 mg
Białko 31.2 g
Kalorie 2047.2 kJ / 489.3 kcal
Tłuszcz 33.3 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...