Saumon à la canneberge

Saumon à la canneberge

4.8 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de jus d'orange
    40 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    50 g
  • de sel et 1-2 pincées, à ajuster en fonction des goûts
    ¼ c. à café
  • de poivre blanc moulu
    ¼ c. à café
  • de gingembre en poudre
    ½ c. à café
  • de miel
    20 g
  • d'eau
    500 g
  • filets de saumon frais (150 g chacun env.)
    4
  • de ciboule (50 g env.), coupée en rondelles fines
    4 c. à soupe
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de mâche
    200 g
  • de canneberges déshydratées
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 489.3 kcal / 2047.2 kJ
Białko 31.2 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 18 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 278.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...