Kouign-amann à la framboise

Kouign-amann à la framboise

4.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions

Składniki

La détrempe (la veille ou au moins 2 heures à l'avance)
  • de lait
    180 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    10 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    300 g
  • de sucre en poudre
    30 g
Le tourage (le jour même)
  • de beurre demi-sel (en plaquette)
    200 g
  • de sucre en poudre
    200 g
  • de framboises fraîches
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 361 kcal / 1505.5 kJ
Białko 6.3 g
Tłuszcz 21.4 g
Węglowodany 33.3 g
Błonnik 211.5 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 14.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...