
Urządzenia i Akcesoria
Pêches à la mousse de fraise et chocolat blanc
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
10 portions
Składniki
-
de fraises fraîches400 g
-
de jus de citron10 g
-
d'agar-agar (½ sachet)1 g
-
de chocolat blanc détaillé en morceaux100 g
-
de crème liquide 35% m.g. très froide250 g
-
blanc d'œuf1
-
pêches5
-
de fruits rouges frais variés (groseilles, framboises et myrtilles)50 g
-
de menthe fraîche20 feuilles
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
191.6 kcal /
799.4 kJ
Białko
2.6 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
15.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
7.9 g
Sód
25.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°31
48 Przepisów
Francja
Francja