
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g de farine de blé et un peu pour le plan travail
- 60 g de farine de sarrasin
- 15 g de noisettes en poudre
- 85 g de sucre glace tamisé
- 75 g de beurre demi-sel mou en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 250 g de crème liquide entière bien froide
- 2 c. à soupe bombées de mascarpone bien froid
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- 50 g de copeaux de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 170 kcal / 711 kJ
- Białko
- 2 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Węglowodany
- 14 g