Brochettes de cabillaud, boulgour et sauce au yaourt

Brochettes de cabillaud, boulgour et sauce au yaourt

4.6 49 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de yaourt à la grecque
    250 g
  • le jus d'1/2 citron jaune
  • d'aneth frais effeuillés
    10 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de dos de cabillaud en cubes
    500 g
  • tomates cerise
    24
  • de curry en poudre
    1 c. à café bombée
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • d'eau
    1000 g
  • de boulgour
    200 g
  • de graines variées (pignons de pin, lin, tournesol, courge...)
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 546 kcal / 2286 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...