
Urządzenia i Akcesoria
Cari légumes au massalé
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
oignon coupé en deux1
-
de gingembre frais15 g
-
gousses d'ail4
-
tomate coupée en deux1
-
d'huile neutre15 g
-
de thym déshydraté1 pincée
-
de curcuma en poudre½ c. à café
-
de concentré de tomate½ c. à café
-
de sel1 c. à café
-
de légumes variés (carotte, patate douce, chou-fleur, aubergine, poivron, par ex.), coupés en morceaux800 g
-
de massalé en poudre (voir "Conseil(s)")50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
136.9 kcal /
572.8 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
21.3 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Sód
855.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

La Réunion lé la !
17 Przepisów
Francja
Francja