Saumon et légumes en papillote, sauce aux oignons rouges

Saumon et légumes en papillote, sauce aux oignons rouges

4.0 47 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • ½ oignon rouge en morceaux
  • 2 cm gingembres frais pelé
  • 1 gousse d'ail
  • 4 brins d'estragon frais effeuillés et quelques feuilles pour la finition
  • 550 g d'eau
  • 45 g d'huile d'olive
  • 50 g de jus de citron vert ou jaune
  • 150 g de pois gourmands
  • 150 g de petits pois frais ou surgelés
  • 200 g de pointes d'asperge verte
  • 4 pavés de saumon frais en dés de 4 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 35 g
Kalorie 1939 kJ / 467 kcal
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...