Saumon et légumes en papillote, sauce aux oignons rouges

Saumon et légumes en papillote, sauce aux oignons rouges

4.1 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • oignon rouge en morceaux
    ½
  • de gingembre frais pelé
    2 cm
  • d'ail
    1 gousse
  • d'estragon frais effeuillés et quelques feuilles pour la finition
    4 brins
  • d'eau
    550 g
  • d'huile d'olive
    45 g
  • de jus de citron vert ou jaune
    50 g
  • de pois gourmands
    150 g
  • de petits pois frais ou surgelés
    150 g
  • de pointes d'asperge verte
    200 g
  • pavés de saumon frais en dés de 4 cm
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 467 kcal / 1939 kJ
Białko 35 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...