Petit salé aux lentilles

Petit salé aux lentilles

4.2 124 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 1 oignon coupé en quatre
  • 1 branche de céleri pelée et en morceaux
  • 2 feuilles de laurier frais
  • du poivre moulu
  • 800 g d'eau
  • 1 saucisse de Montbéliard
  • 400 g de poitrine fumée salée
  • 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches
  • persil frais ciselé pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 49 g
Kalorie 3494 kJ / 841 kcal
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...