Petit salé aux lentilles

Petit salé aux lentilles

4.2 112 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en quatre
    1
  • de céleri pelée et en morceaux
    1 branche
  • feuilles de laurier frais
    2
  • du poivre moulu
  • d'eau
    800 g
  • saucisse de Montbéliard
    1
  • de poitrine fumée salée
    400 g
  • de lentilles vertes du Puy, sèches
    250 g
  • persil frais ciselé pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 841 kcal / 3494 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...