Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre

Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre

4.6 191 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 1 c. à café de gros sel
  • 1700 g de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en dés
  • 3 saucisses de Morteau
  • 400 g de lait
  • 50 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 29.5 g
Kalorie 3481 kJ / 838 kcal
Tłuszcz 62.4 g
Błonnik 3.9 g
Węglowodany 38.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...