
Urządzenia i Akcesoria
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
d'eau600 g
-
de gros sel1 c. à café
-
de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en dés1700 g
-
saucisses de Morteau3
-
de lait400 g
-
de beurre demi-sel coupé en morceaux50 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
838 kcal /
3481 kJ
Białko
29.5 g
Tłuszcz
62.4 g
Węglowodany
38.1 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisiner pour 6 et +
50 Przepisów
Francja
Francja