Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre

Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre

4.6 182 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    600 g
  • de gros sel
    1 c. à café
  • de pommes de terre farineuses, spécial purée coupées en dés
    1700 g
  • saucisses de Morteau
    3
  • de lait
    400 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    50 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 838 kcal / 3481 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 62.4 g
Węglowodany 38.1 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...