Cake aux petits pois, lardons et comté

Cake aux petits pois, lardons et comté

4.5 217 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 parts

Składniki

  • 1 oignon pelé et coupé en 2
  • 100 g de lardons fumés
  • 500 g d'eau
  • 150 g de petits pois surgelés
  • 70 g de beurre et un peu pour le moule
  • 100 g de lait
  • 2 œufs
  • 120 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de comté râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 22 g
Kalorie 2568 kJ / 619 kcal
Tłuszcz 46 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...