Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g d'échine de porc, désossée et coupée en cubes (2 cm)
-
15
g de gingembre frais, finement coupé
lub 5 g de gingembre en poudre - 2 g de quatre-épices
- 25 g de sauce de soja
- 100 g de caramel liquide maison (Voir "Conseil(s)")
- 2 c. à soupe de persil plat frais, ciselé
- 40 - 50 g de pistaches, décortiquées et non salées, grossièrement concassées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2347.3 kJ / 562.8 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 463.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Joues de bœuf au cidre
3h 15min
Rougail aux chipolatas
50 min
Porc au caramel
45 min
Porc au sucre
45 min
Caramel liquide
25 min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2h 25min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Rougail saucisse et riz
50 min
Echine au caramel, riz parfumé
1h 15min