Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar

Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar

4.7 1.3K oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    400 g
  • œufs
    8
  • de beurre
    20 g
  • d'épinards frais coupés grossièrement
    350 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de crème fraîche épaisse
    150 g
  • de cheddar râpé
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 468 kcal / 1947 kJ
Białko 25 g
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...