Poulet épicé, asperges et sauce orange gingembre

Poulet épicé, asperges et sauce orange gingembre

3.9 65 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • blancs de poulet
    4
  • de cumin en poudre
    1 c. à soupe bombée
  • de paprika en poudre
    1 c. à café bombée
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • de gingembre frais
    2 cm
  • d'eau
    750 g
  • d'asperges vertes
    500 g
  • de boulgour (complet)
    250 g
  • de jus d'orange
    200 g
  • ciboulette fraîche ciselée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 443 kcal / 1872 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...