Salade de haricots verts, semoule et poulet pané

Salade de haricots verts, semoule et poulet pané

3.7 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de graine de couscous
  • 650 g d'eau (dont 150 g d'eau tiède)
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive
  • sel
  • poivre moulu
  • 500 g de haricot vert frais
  • le jus d'un citron jaune
  • 300 g de filets de poulet
  • 1 œuf
  • 50 g de farine
  • 100 g de chapelure
  • 150 g de feta en cubes
  • ½ botte de menthe fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 38 g
Kalorie 2902 kJ / 692 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...