Salade de haricots verts, semoule et poulet pané

Salade de haricots verts, semoule et poulet pané

3.9 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de graines de couscous
    200 g
  • d'eau (dont 150 g d'eau tiède)
    650 g
  • d'huile d'olive
    6 c. à soupe
  • sel
  • poivre moulu
  • de haricots verts frais
    500 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de filets de poulet
    300 g
  • œuf
    1
  • de farine
    50 g
  • de chapelure
    100 g
  • de feta en cubes
    150 g
  • botte de menthe fraîche
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 692 kcal / 2902 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 68 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...