Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées

Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées

4.0 23 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de haricots verts frais
    500 g
  • d'eau bouillante
    200 g
  • de sel
    1 pincée
  • de boulgour
    200 g
  • d'amandes effilées
    50 g
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à soupe
  • de vinaigre de cidre
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de tomates cerise coupées en deux
    250 g
  • échalote émincée
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 376 kcal / 1571 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...