Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées

Salade de haricots verts, boulgour, tomates et amandes grillées

4.0 25 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 500 g de haricots verts frais
  • 200 g d'eau bouillante
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de boulgour
  • 50 g d'amandes effilées
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 c. à soupe de moutarde de Dijon
  • 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de tomates cerise coupées en deux
  • 1 échalote émincée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1571 kJ / 376 kcal
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 42 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...