
Urządzenia i Akcesoria
Salade de quinoa et haricots verts
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
feuilles de basilic frais6
-
d'origan déshydraté1 - 2 pincées
-
d'huile d'olive extra vierge40 g
-
d'eau700 g
-
de haricots verts frais coupés en deux ou quatre180 g
-
de sel½ c. à café
-
de quinoa150 g
-
de tomate coupée en morceaux de 2 cm100 g
-
d'olives noires dénoyautées coupées en rondelles50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
264.9 kcal /
1108.4 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
29.1 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Sód
712.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°26
48 Przepisów
Francja
Francja