Poisson en croûte d'estragon, carottes nouvelles et purée de petits pois

Poisson en croûte d'estragon, carottes nouvelles et purée de petits pois

4.6 61 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de parmesan
    50 g
  • de pain blanc grillé
    50 g
  • de beurre
    50 g
  • d'estragon frais
    2 c. à café
  • d'eau
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    9 pincées
  • de petits pois frais
    500 g
  • de carottes nouvelles coupées en deux dans la longueur
    200 g
  • d'échalotes coupées en deux
    70 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    190 g
  • de poisson
    4 filets
  • de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de moutarde
    1 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 629.3 kcal / 2624.3 kJ
Białko 42.5 g
Tłuszcz 37.8 g
Węglowodany 29.5 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Sód 1152.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...