Poisson en croûte d'estragon, carottes nouvelles et purée de petits pois

Poisson en croûte d'estragon, carottes nouvelles et purée de petits pois

4.6 74 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan
  • 50 g de pain blanc grillé
  • 50 g de beurre
  • 2 c. à café d'estragon frais
  • 600 g d'eau
  • 9 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g de petits pois frais
  • 200 g de carottes nouvelles coupées en deux dans la longueur
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 190 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 filets de poisson
  • 6 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de moutarde

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1152.5 mg
Białko 42.5 g
Kalorie 2624.3 kJ / 629.3 kcal
Tłuszcz 37.8 g
Błonnik 10.3 g
Tłuszcz nasycony 20.3 g
Węglowodany 29.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...