Urządzenia i Akcesoria
Everyday gourmet butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
140 g
Składniki
Butter
-
pouring (whipping) cream (see Tips)600 g
-
chilled water1000 g
Flavouring
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh chives cut into halves5 sprigs
-
fresh thyme leaves only or 1 tsp dried thyme2 sprigs
-
garlic clove1
-
lemon zest½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
cayenne pepper to taste1 - 2 pinches
-
smoked salt or salt of choice, to taste2 - 3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 140 g
Sód
695 mg
Białko
13.7 g
Kalorie
8741.2 kJ /
2089.2 kcal
Tłuszcz
222.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
138.1 g
Węglowodany
20.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-Free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Garlic (Skin) Salt
1 godz. 55 min
Frozen yoghurt bark (Thermomix® Cutter, using modes)
6 godz. 10 min
Crispy Roast Pork Belly
4 godz. 25 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Traditional Worcestershire sauce
35 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1 godz. 30 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Chloe's caramel fudge
24 godz. 30 min