Tartelettes aux abricots et au romarin

Tartelettes aux abricots et au romarin

4.0 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • abricots frais
    16
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    300 g
  • de beurre (125 g mou en morceaux et 25 g fondu), et 1 noix pour les moules
    150 g
  • de sel
    1 pincée
  • d'eau tiède
    100 g
  • de miel
    80 g
  • de vanille en poudre
    1 c. à café
  • de romarin frais effeuillé
    1 brin

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 576 kcal / 2408 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...