Tartelettes aux abricots et au romarin

Tartelettes aux abricots et au romarin

4.0 12 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 16 abricots frais
  • 300 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 150 g de beurre (125 g mou en morceaux et 25 g fondu), et 1 noix pour les moules
  • 1 pincée de sel
  • 100 g d'eau tiède
  • 80 g de miel
  • 1 c. à café de vanille en poudre
  • 1 brin de romarin frais effeuillé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 9 g
Kalorie 2408 kJ / 576 kcal
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...