îles flottantes et coulis de pêches à la verveine

îles flottantes et coulis de pêches à la verveine

4.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    100 g
  • de verveine séchée
    2 c. à soupe
  • pêches bien mûres pelées, en morceaux
    6
  • le jus d'un citron jaune et réserver quelques gouttes pour les îles flottantes
  • de sucre complet
    40 g
  • de sucre en poudre
    50 g
  • blancs d'œufs
    4
  • brins de verveine fraîche, ciselés
    quelques
  • amandes effilées et grillées pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 188 kcal / 794 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...