Urządzenia i Akcesoria
Curd à la groseille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
700 g
Składniki
-
200 g de groseilles rouges
-
180 g de sucre en poudre
-
120 g de beurre coupé en morceaux
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
174 mg
Białko
22 g
Kalorie
8192 kJ /
1964 kcal
Tłuszcz
118 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
72 g
Węglowodany
196 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Poires au vin rouge
3 godz. 20 min
Sirop de framboise
1 godz. 25 min
Liqueur de prune au rhum
1440 godz.
Soupe de poires et raisins
35 min
Sirop de mûre
35 min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1 godz. 25 min
Trifle à la rhubarbe
2 godz. 45 min
Gelée de groseille
35 min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Clafoutis à la rhubarbe
55 min
Compote de prune à la cannelle
25 min
Crumble aux prunes
40 min