Urządzenia i Akcesoria
Curd à la groseille
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
700 g
Składniki
-
200 g de groseilles rouges
-
180 g de sucre en poudre
-
120 g de beurre coupé en morceaux
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 700 g
Sód
174 mg
Białko
22 g
Kalorie
8192 kJ /
1964 kcal
Tłuszcz
118 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
72 g
Węglowodany
196 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi - n°36
45 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Poires au vin rouge
3h 20min
Sirop de framboise
1h 25min
Liqueur de prune au rhum
1440h
Soupe de poires et raisins
35min
Sirop de mûre
35min
Compotée de rhubarbe et biscuits à l'amande
1h 25min
Trifle à la rhubarbe
2h 45min
Gelée de groseille
35min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Compote de prune à la cannelle
25min
Crumble aux prunes
40min