![Curd à la groseille Curd à la groseille](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/271671445e141f1c83de6497ab3b8ff0/Derivates/69d3c967dca311f221f4a494227e86eed61f0388.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de groseilles rouges
- 180 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre, coupé en morceaux
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 700 g
- Kalorie
- 8192 kJ / 1964 kcal
- Białko
- 22 g
- Węglowodany
- 196 g
- Tłuszcz
- 118 g
- Tłuszcz nasycony
- 72 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 174 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Clafoutis abricot-romarin
55 Min
Confiture de myrtilles
1 Std. 45 Min
Clafoutis pêche-framboise
50min
Confiture de pêches
1 Std. 5 Min
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Gelée de groseille
35 Min
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture figue et vanille
40 Min
Velouté d'épluchures d'asperges
45 Min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de framboises
1 Std. 5 Min
Confiture de cerises
6h