Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 500 g de pêches, coupées en deux
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 188 kJ / 45 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.9 g
- Sód
- 1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poivron vapeur (100-300 g)
15min
Pommes vapeur
25 min
Prunes vapeur (200-400 g)
20 min
Fond d'artichaut à la framboise
1h 10min
Abricots vapeur
20 min
Pêches vapeur (300-450 g)
15min
Abricots vapeur (300-500 g)
20 min
Demi-poires vapeur (500-800 g)
30min
Quartiers de poire vapeur
25 min
Pommes vapeur (200-400 g)
20 min
Demi-poires vapeur
20 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min