Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de nectarines, coupées en petits cubes
- 30 g de miel liquide
- 400 g de crème liquide entière
- 50 g de sucre en poudre
- ½ gousse de vanille, égrainée
- 4 jaunes d'œufs
- 2 c. à soupe de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2178 kJ / 521 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 38 g
Alternatywne przepisy
Pannacotta à l’orange
4h 25min
Blanc-manger au speculoos, crème anglaise à la chicorée - Nicolas Gautier
6 Std. 30 Min
Mini-flans pâtissiers au cassis
1 godz. 30 min
Verrine pêche, fraise et pesto de menthe
20 min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Mousse aux nectarines
2h 45min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Pannacotta aux myrtilles
4h 30min
Compote meringuée pomme-ananas
45 min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Confiture de pommes et de kiwis
1 Std. 50 Min
Crumble poires, caramel et petits Lu
45 min