Urządzenia i Akcesoria
Gluten free pizza dough
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 slices
Składniki
Dough
-
psyllium husk15 g
-
warm water280 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
white sugar1 tsp
-
apple cider vinegar15 g
-
gluten free plain white flour (see Tips)250 g
-
xanthan gum1 ½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
white rice flour70 g
-
extra virgin olive oil to grease
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
126.8 mg
Białko
2 g
Kalorie
307.8 kJ /
73.6 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Browned beef mince
20 min
Gluten-free Bread
3 godz. 20 min
Gluten free focaccia bread
1 godz.
Gluten free lamingtons
1 godz. 30 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Gluten free bread rolls
2 godz. 30 min
Best ever carrot cake
1 godz. 35 min