Gaspacho indien

Gaspacho indien

3.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • 800 g de tomates
  • 150 g de lait de coco
  • ½ c. à café de curcuma en poudre
  • ½ c. à café de curry en poudre
  • ¼ c. à café de coriandre en poudre
  • 1 pincée de sucre en poudre
  • 1 pointe de couteau de pâte de piment
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 6 feuilles de menthe
  • 15 feuilles de coriandre fraîche
  • 1 branche de coriandre fraîche effeuillée et ciselée

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 44.1 mg
Białko 2.3 g
Kalorie 336.3 kJ / 80.4 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 7.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...