Muffins à la farine complète, œufs mollets et lard

Muffins à la farine complète, œufs mollets et lard

4.1 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 portions

Składniki

  • de levure boulangère sèche
    6 g
  • de farine de blé (T110) + un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de farine de blé (T55)
    50 g
  • de sel
    3 g
  • de lait entier
    160 g
  • de semoule de blé dur fine
    30 g
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • de lard fumé
    8 tranches
  • œufs
    4
  • de vinaigre blanc
    1 c. à soupe
  • de beurre
    20 g
  • poivre moulu
  • sel

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 306 kcal / 1283 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...