Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron

Petits pains farcis à la tomate cerise et au poivron

4.5 31 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
30 pièces

Składniki

  • d'eau et un peu pour la cuisson
    130 g
  • de lait
    130 g
  • de farine de blé et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    15 g
  • de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
    150 g
  • de poivron rouge ou jaune, coupé en brunoise
    150 g
  • tomates cerise coupées en deux
    20
  • de graines de pavot (opcjonalnie)
    2 c. à soupe bombées

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 93.9 kcal / 394.8 kJ
Białko 3.4 g
Tłuszcz 2.9 g
Węglowodany 12.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 186.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...