Rekakats libanais

Rekakats libanais

4.2 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
20 pièces

Składniki

  • de coriandre fraîche équeuté
    1 bouquet
    1 bouquet de persil frais, équeuté
  • de halloumi coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
    300 g
    300 g de feta, coupée en morceaux
  • de pâte filo (ou phyllo)
    12 feuilles
    12 feuilles de brick
  • huile neutre

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 110 kcal / 460 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...