Rekakats libanais
TM6 TM5 TM31

Rekakats libanais

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 1 bouquet de coriandre fraîche, équeuté
    lub 1 bouquet de persil frais, équeuté
  • 300 g de halloumi, coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")
    lub 300 g de feta, coupée en morceaux
  • 12 feuilles de pâte filo (ou phyllo)
    lub 12 feuilles de brick
  • huile neutre

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
460 kJ / 110 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy