Minifocaccias fantaisies

Minifocaccias fantaisies

4.6 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
9 portions

Składniki

La pâte
  • d'eau
    220 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
    1 c. à café de poudre de malt
  • de levure boulangère fraîche
    20 g
    2 c. à café de levure boulangère sèche, (8 g)
  • de farine à pain type Manitoba
    400 g
  • de sel
    1 c. à café
La garniture
  • d'olives noires dénoyautées
    30 g
  • de fromage provolone coupé en morceaux (1-2 cm)
    30 g
    30 g de fromage provolone fumé, coupé en morceaux (1-2 cm)
  • d'huile d'olive extra vierge
    20 g
  • d'ail
    ½ gousse
  • de tomates cerise
    100 g
  • feuilles de basilic frais lavées, essuyées et ciselées
    2 - 3
  • de sel
    ½ c. à café
  • de courgette coupée en dés (1 cm env.)
    50 g

Wartości odżywcze na 9 portions

Kalorie 1871.2 kcal / 7829.1 kJ
Białko 65.7 g
Tłuszcz 39.6 g
Węglowodany 311 g
Błonnik 17.8 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Sód 4009.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...