
Urządzenia i Akcesoria
Minifocaccias fantaisies
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
9 portions
Składniki
La pâte
-
d'eau220 g
-
de sucre en poudre1 c. à café
-
de levure boulangère fraîche20 g
-
de farine à pain type Manitoba400 g
-
de sel1 c. à café
La garniture
-
d'olives noires dénoyautées30 g
-
de fromage provolone coupé en morceaux (1-2 cm)30 g
-
d'huile d'olive extra vierge20 g
-
d'ail½ gousse
-
de tomates cerise100 g
-
feuilles de basilic frais lavées, essuyées et ciselées2 - 3
-
de sel½ c. à café
-
de courgette coupée en dés (1 cm env.)50 g
Wartości odżywcze na 9 portions
Kalorie
1871.2 kcal /
7829.1 kJ
Białko
65.7 g
Tłuszcz
39.6 g
Węglowodany
311 g
Błonnik
17.8 g
Tłuszcz nasycony
9.6 g
Sód
4009.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Été festif
13 Przepisów
Francja
Francja