Urządzenia i Akcesoria
Warm Mediterranean couscous salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Dressing
-
olive oil120 g
-
lemon juice (approx. 2-3 lemons)80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh oregano leaves only, roughly chopped2 tsp
-
fresh basil leaves only, roughly torn1 tbsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
honey1 tsp
Salad
-
water1000 g
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
fresh green beans trimmed150 g
-
couscous well-rinsed and drained (see Tips)120 g
-
fresh baby spinach leaves150 g
-
canned chickpeas or canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
roasted pine nuts or cashews40 g
-
cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves250 g
-
fresh basil or fresh coriander, leaves only, roughly chopped2 - 3 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into slices1 - 2
-
pitted black olives cut into slices1 tbsp
-
Lebanese cucumber cut into pieces (1 cm)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
166.2 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1146.3 kJ /
272.9 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Mediterranean pasta salad
50 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Broccoli salad
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Spelt and chicken salad
1 godz. 15 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min