Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dressing
- 120 g olive oil
- 80 g lemon juice (approx. 2-3 lemons)
- 2 - 3 garlic cloves
- 2 tsp fresh oregano, leaves only, roughly chopped
- 1 tbsp fresh basil, leaves only, roughly torn
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tsp honey
Salad
- 1000 g water
- 300 g pumpkin, cut into cubes (1 cm)
- 150 g fresh green beans, trimmed
- 120 g couscous, well-rinsed and drained (see Tips)
- 150 g fresh baby spinach leaves
- 400 g canned chickpeas, or canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 40 g roasted pine nuts, or cashews
- 250 g cherry tomatoes (1 punnet), cut into halves
- 2 - 3 sprigs fresh basil, or fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 1 - 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into slices
- 1 tbsp pitted black olives, cut into slices
- 1 Lebanese cucumber, cut into pieces (1 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1146.3 kJ / 272.9 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 20.8 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 7.3 g
- Sód
- 166.2 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa salad with mango salsa
1 Std.
Asian chicken noodle salad
45min
Broccoli salad
10 Min
Satay noodle salad
35 Min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Jewelled quinoa salad
1h 35 min
Sweetcorn and black rice salad
1 Std.
Israeli couscous salad
1 Std.
Pumpkin and antipasto risoni salad
35 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 Min
Risoni salad with artichoke and feta
25 Min
Vegetable bake with goat's feta
1h 30min