Urządzenia i Akcesoria
Salmon and fennel risotto
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
lemon zest only, no white pith½
-
eschalots50 g
-
garlic clove1
-
fennel bulb cut into halves150 g
-
olive oil20 g
-
Arborio rice320 g
-
white wine100 g
-
water700 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper1 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 3 cm)3
-
unsalted butter cut into pieces20 g
-
fennel fronds for garnishing1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.1 mg
Białko
33.7 g
Kalorie
2738.3 kJ /
652 kcal
Tłuszcz
27.6 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
65.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Beetroot risotto
35 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Risotto verde
45 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Asparagus risotto
40 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Classic mushroom risotto
30 min
White fish and lemon risotto
30 min
Prawn and saffron risotto
30 min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min