Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g fresh baby spinach leaves
- 100 g cherry tomatoes, cut into halves (optional)
- 1 garlic clove
- 1 brown onion, cut into halves (approx. 120 g)
- 2 tsp paprika
- 20 g olive oil
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 fresh boneless salmon fillets (approx.150 g each)
- ¼ tsp salt, plus extra to season
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
- 170 g dried risoni pasta
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 tsp cornflour
- 1 tbsp lemon juice
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 lemon, cut into wedges, for serving (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2661 kJ / 633.5 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 34.6 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 577.2 mg
Alternatywne przepisy
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Linguine with salmon and herbs
25min
Feta, spinach and potato frittata
1 Std.
Salmon and fennel risotto
30min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Crab linguine
30min
Chicken pesto pasta
30min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Salmon niçoise salad
35min
Chicken and pesto risoni
35min