Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
pumpkin cut into cubes (1 cm)300 g
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for frying20 g
-
fresh sage leaves plus extra for frying3
-
canned diced tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)30 g
-
fresh English spinach trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)50 g
-
ricotta (see Tips)300 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg⅛ tsp
-
cannelloni shells (see Tips)250 g
-
pine nuts toasted, for sprinkling
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1396.3 mg
Białko
12.4 g
Kalorie
1229.6 kJ /
292.8 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Mexican stack
45 min
Kumara sausage rolls
1 godz. 15 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 min
Fresh tomato tart
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.