White fish and lemon risotto
TM6 TM5 TM31

White fish and lemon risotto

3.6 (58 ocen)

Składniki

  • 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced, to garnish
  • 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tbsp olive oil
  • 180 g Arborio rice
  • 160 g verjuice
  • 2 - 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • ½ lemon, zest only, no white pith and grated
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 - 3 tsp butter, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2745.7 kJ / 656.3 kcal
Białko
37.4 g
Węglowodany
81.6 g
Tłuszcz
20.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
4.4 g
Sód
155.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy