White fish and lemon risotto
TM5 TM6

White fish and lemon risotto

3.5 (17 ocen)

Składniki

  • 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
  • 2 - 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra finely sliced to garnish
  • 300 g white fish fillet, cut into pieces (2-3 cm)
  • 2 tbsp olive oil
  • 180 g Arborio rice
  • 160 g verjuice
  • 2 - 3 tsp vegetable stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • ½ lemon, zest only, no white pith and grated
  • 1 - 2 pinches sea salt, to taste
  • 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
  • 2 - 3 tsp butter, to serve (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3723 kJ / 886 kcal
Białko
37 g
Węglowodany
75.6 g
Tłuszcz
44.7 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy