Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 - 80 g cheddar cheese, cut into pieces, to taste
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 green capsicum, deseeded and cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp dried oregano
- 300 g small dried pasta (see Tips)
- 400 g canned black beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 2 - 3 chipotle chillies in adobo sauce, cut into pieces (see Tips)
- 400 g canned crushed tomatoes
- 1 tsp white sugar
- 600 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- sour cream, to serve
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2094.8 kJ / 498.8 kcal
- Białko
- 21.2 g
- Węglowodany
- 73.1 g
- Tłuszcz
- 11.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1088.4 mg
Alternatywne przepisy
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Creamy tomato and feta pasta
35 min
Mexican stack
45min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Butternut mac and cheese
45min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Penne and vegetables
35 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
One pot pasta with chorizo
35 min
Sausage ragu with orecchiette
1h