Urządzenia i Akcesoria
Lamscurry en komkommer-munt couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz.
4 porties
Składniki
Lamscurry
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
verse gember geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
chilipoeder1 tl
-
verse rode peper ontpit, in stukken½
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
komijnzaad2 tl
-
verse koriander10 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
lamsvlees in blokjes (4 cm)650 g
-
zout1 tl
-
kokosmelk400 g
Komkommer-couscous
-
couscous, medium350 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
komkommer in blokjes (1 cm)150 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
verse korianderbladeren5 g
-
verse muntblaadjes2 el
-
olijfolie30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
876 mg
Białko
49 g
Kalorie
4342 kJ /
1037 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 godz.
Zalm met waterkerskorst
Brak ocen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16 godz. 50 min
Kip-miso stoofpot
1 godz. 45 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 godz. 50 min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Sous-vide miso aubergine
2 godz. 45 min
Pekingeend
45 min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Kip tikka masala
1 godz. 10 min