Urządzenia i Akcesoria
Lamscurry en komkommer-munt couscous
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 9 godz.
4 porties
Składniki
Lamscurry
-
olijfolie20 g
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
uien in vieren gesneden200 g
-
verse gember geraspt1 tl
-
gemalen kaneel1 ½ tl
-
chilipoeder1 tl
-
verse rode peper ontpit, in stukken½
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)1 el
-
komijnzaad2 tl
-
verse koriander10 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)40 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
lamsvlees in blokjes (4 cm)650 g
-
zout1 tl
-
kokosmelk400 g
Komkommer-couscous
-
couscous, medium350 g
-
water350 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
komkommer in blokjes (1 cm)150 g
-
amandelschilfers geroosterd60 g
-
verse korianderbladeren5 g
-
verse muntblaadjes2 el
-
olijfolie30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
876 mg
Białko
49 g
Kalorie
4342 kJ /
1037 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
16 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slowcooken
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Groene smoothie
10min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Risotto bolognese
45min
Vitello tonnato
13h
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Lamsstoofpotje
1h 45min
Rode uiensoep met gehaktballen
40min
Kip garam masala
50min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10min
Kipfilets pizzaiola
55min